4 Δεκ 2020



Vegan brownies!!! (βιγκαν μπράουνις)

Υλικά που θα χρειαστούμε..

150 γρ.κουβερτούρα #Sissini Dark Chocolate

3 κ.σ.ταχινόκρεμα με στέβια #Sissini Sesame Cream 

2 κ.σ. κρέμα κακάο με φουντούκι #Sissini Vegan Cocoa spread

2 κ.σ.κακάο σε σκόνη άγλυκο 2 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ

150 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 

100 ml γάλα αμυγδάλου


Μέθοδος εκτέλεσης...

Λιώνουμε σε μπεν μαρί τα 100 γρ. της κουβερτούρας και την αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

Σε ένα μπολ ρίχνουμε την ταχινόκρεμα, την κρέμα κακάο με φουντούκι και το γάλα αμυγδάλου και ανακατεύουμε καλά. 

Σε άλλο μπολ κοσκινίζουμε το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ και το προσθέτουμε σταδιακά στο μείγμα μας. 

Τέλος ψιλοκόβουμε τα 50 γρ. κουβερτούρας και τα ρίχνουμε στο μπολ. 

Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψάκι που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα. 

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25-30 λεπτά.

Επιμέλεια σύνταξης: Γραμμένος Τομ Μελισσοκόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου