ΑΥΓΑ "ΧΤΥΠΗΤΑ"....... ΜΕ ΜΕΛΙ..
Απόλυτη λιχουδιά! Στο ποτήρι χτυπούσαμε τους κρόκους με ζάχαρη και γινόταν μια υπέροχη κρέμα!
ΑΥΓΑ "ΧΤΥΠΗΤΑ"....... ΜΕ ΜΕΛΙ..
Απόλυτη λιχουδιά! Στο ποτήρι χτυπούσαμε τους κρόκους με ζάχαρη και γινόταν μια υπέροχη κρέμα!
ΚΗΡΟΣΚΟΡΟΣ
Ο κηρόσκορος είναι μια νυκτόβια πεταλούδα που δραστηριοποιείται όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος ξεπερνά τους 12 βαθμούς Κελσίου.
ΦΤΙΑΧΝΩ ΒΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ.....
ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ......
(Στην παρούσα ανάρτηση περιγράφεται η συνταγή για βάμμα πρόπολης, καθώς και διάλυμα πρόπολης εξωτερικής & εσωτερικής χρήσης, που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια σε βιβλία και περιοδικά.)
ΛΥΓΑΡΙΑ.......
Η λυγαριά και η ανθοφορία της στη καρδιά του Καλοκαιριού!
Μια καλή επιλογή μετά τον έλατο…
ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ.... ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ!!!
Η μελισσοκομία αποτελεί κλάδο της εντομολογίας, η οποία ασχολείται με την
μελέτη και εκμετάλλευση της μέλισσας (Apis melifera L.).
Ονομάζουμε ένα μελίσσι το οποίο έχει μόνο κηφηνοκελιά και σε προχωρημένη κατάσταση πολλούς κηφήνες, και για το οποίο δεν ενδιαφερόμαστε να προσδιορίσουμε τα αίτια του φαινομένου – είναι δηλαδή μια έννοια γενικής χρήσεως.