28 Αυγ 2020



Τηγανίτες με μέλι και κανέλα.

ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ....

(Εύκολη συνταγή, και γρήγορη!)

Ένα μυστικό.......

Να μην τις τσιμπάτε στο γύρισμα με το πιρούνι, για να σας γίνουν αφράτες και να μην πάρουν μέσα λάδι.......


Τίς γυρίζουμε με μασιά....

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ...

5 κούπες χλιαρό νερό

3 βανίλιες

1 κ.σ. ζάχαρη

αλεύρι φαριν απ (όσο χρειαστεί) για να έχει μορφή χυλού

ελαιόλαδο.

ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ...

μέλι (όσο θέλετε)

κανέλα (όσο θέλετε)

ζάχαρη (αν θέλετε)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε σε αντί κολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.

Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά σιγά, και στο ίδιο σημείο, να μην απλώνει!

Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.

Μόλις ροδίσουν και απο τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!

Τρώγονται ζεστές με πολύ ΜΕΛΙ....

Επιμέλεια σύνταξης: Γραμμένος Τομ Μελισσοκόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου