Μελισσοκομικό BLOG που σε ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο της μέλισσας και όχι μόνο!!
Ίσως το σοβαρότερο και μεγαλύτερο κεφάλαιο στη μελισσοκομία είναι η διαχείριση του γόνου. Όλες οι τεχνικές και μέθοδοι ανάπτυξης ενός μελισσιού έχουν σχέση με τον γόνο.
ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΙ ΤΟ 🍯 ΜΕΛΙ; ΦΥΣΙΚΑ!!!!!!!
Η κρυστάλλωση είναι ένα καθαρά φυσικό φαινόμενο και συμβαίνει στα διαλύματα εκείνα που είναι υπερκορεσμένα σε σάκχαρα, όπως ακριβώς το μέλι.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 3-4 ΜΕΡΙΔΕΣ
2 ώριμες μπανάνες
100 γρ. Κουάκερ
5 ασπράδια
5 κ.σ. μέλι
60 γρ. Φυστικοβούτυρο ή ταχίνι
(προαιρετικά) ξηρούς καρπούς, σταφίδες ή γκοτζι Μπέρις
Κανέλα για το πασπάλισμα